Werkzaamheden

Onze WERKzaamheden

Bij Raedts gaan we voor langdurige relaties met onze opdrachtgevers en partners. Samen werken we aan een doel. We zijn méér dan een bouw- en onderhoudsbedrijf. 

Raedts verzorgt onderhoud, renovatie, nieuwbouw, verbouw, verduurzaming en brandwerendheid voor vijf klantgebieden.

Service & Onderhoud

Groot en preventief onderhoud voor diverse gebouwen van bedrijven tot aan woningen voor woningcorporaties. Service & Onderhoud is de core business van Raedts. 

-> Lees meer over service & onderhoud

 

Nieuwbouw

Nieuwbouw is een groot onderdeel van Raedts. Het gaat verder dan het bouwen van een bedrijfspand of magazijn. Met onze expertise en ervaring kunnen we de meest complexe projecten realiseren.

-> Lees meer over nieuwbouw

 

Verbouw

Geen enkel verbouwproject is hetzelfde. We vinden altijd de juiste aanpak en passen ons zo goed mogelijk aan de unieke eisen van ieder project aan.

-> Lees meer over verbouw

Renovatie 

Van het renoveren van woningen tot aan grootschalige renovatie van bedrijfspanden, bij Raedts leveren we altijd op maat gemaakte oplossingen om jouw renovatieproject tot een succes te maken.

-> Lees meer over renovatie

 

Verduurzaming

Verduurzaming is steeds belangrijker. Met onze expertise en ervaring helpen we je graag om jouw gebouw te verduurzamen.

-> Lees meer over verduurzaming

 

Brandwerendheid

Brandveiligheid is bij ieder bedrijf een topprioriteit. Met onze expertise en diensten zorgen wij ervoor dat jouw pand voldoet aan de strengste normen en regels rondom brandwerendheid.

-> Lees meer over brandwerendheid

referenties

Blijf op de hoogte
van Raedts