Overheid

Overheid

De (lokale) overheid is een onmisbare schakel in onze gemeenschap. Raedts is dé partner voor onderhoud, gebouwbeheer, renovaties en verduurzaming van gemeentelijk vastgoed. Denk hierbij aan gemeentehuizen, waterschapskantoren, scholen, sportcomplexen, monumenten, penitentiaire inrichtingen en tbs-klinieken.

Aandacht voor overheid

Raedts is verantwoordelijk voor service & onderhoud en projecten in en rondom vastgoed van de (lokale) overheid. Denk aan gemeentehuizen, waterschapskantoren, scholen, sportaccommodaties, monumenten, penitentiaire inrichtingen en tbs-klinieken. 

Bekijk projecten

Toegewijd team

We voeren elk onderhoudsplan, verduurzamingstraject of (ver)nieuwbouwproject voor overheidsgebouwen uit met een ‘dedicated’ ofwel toegewijd team. Groot genoeg om altijd op korte termijn iemand beschikbaar te hebben, klein genoeg om korte lijnen te houden en de kennis van het gemeentelijk vastgoed steeds paraat te hebben. Ons team heeft veel kennis, kunde en ervaring in huis, waardoor we zoveel mogelijk met eigen mensen het onderhoud en de projecten  kunnen uitvoeren. Dat verhoogt de kwaliteit en betrouwbaarheid. We zullen nieuwsgierig en leergierig zijn. We zijn koploper in het werken met LEAN-principes. Niet alleen voor projectenplanning, maar juist ook op andere fronten die voor iedere opgave toepasbaar zijn. Denk daarbij aan Disney Loops, flowboards en verbetersessies.

Steeds hoger niveau

We willen graag het voortouw nemen in de overleggen en zo elkaar helpen naar een steeds hoger niveau te groeien. We nemen initiatief en dagen uit in de verduurzaming van gemeentelijk vastgoed. Jarenlange ervaring in bijvoorbeeld de renovatie van een monument of nieuwbouw van een sporthal of gemeentehuis. We gaan actief op zoek naar verbeterpunten in zowel proces als techniek en zeker ook als het gaat om de mensen. We zijn een lerende organisatie die continu werkt aan verbeteringen en medewerkers daarin breed faciliteert en ondersteunt. Los van deze eigenschappen kan de overheidsorganisatie ook van ons verwachten dat onze medewerkers jouw taal en die van de gebruikers verstaan en spreken. Onze medewerkers komen uit de buurt en kennen vaak de gebouwen uit hun eigen dagelijks leven. Ze weten wat er speelt en kennen de belangen en de gewoontes. Dat maakt het onderhoud, de (ver)nieuwbouw of verduurzaming extra leuk.

Wederkerigheid

Bij Raedts zijn we fan van wederkerigheid. We doen het samen. Om de gewenste optimale samenwerking voor elkaar te krijgen, verwachten we transparantie, informatie en de bereidheid om ons te helpen, zodat wij snel wegwijs worden in de gebouwen, processen en gewoontes. Ook jouw medewerkers willen we graag leren kennen, zodat we rekening kunnen houden met hun wensen. We hebben daarnaast behoefte aan harde informatie. Denk aan tekeningen, voorschriften van fabrikanten, roosters van bezetting en verkeerstechnische informatie. We zitten er bovenop met de verduurzaming van gemeentelijk vastgoed.

Open mindset

We verwachten ook een open ‘mindset’. We zijn een behoorlijke periode op elkaar aangewezen. Willen we in die periode goed werk leveren en samen het gebouwbeheer goed aanpakken, dan moeten we elkaar kunnen vertrouwen en op zaken kunnen aanspreken. Altijd met de bedoeling om ervan te leren, niet om elkaar op zaken tijdens, voor en na de onderhoud- en bouwwerkzaamheden af te rekenen. Laten we elkaars kennis en kunde bij elkaar optellen en zo synergie bereiken. Dan zullen zowel de opdrachtgever als de gebruikers het meest tevreden zijn.

Weten wat je wil

We willen graag van jou als overheidsorganisatie weten op welke fronten je wilt verbeteren: functionaliteit, onderhoudskosten, veiligheid, toegankelijkheid of wellicht ‘carbon footprint’? Als wij weten wat jouw organisatie wil, kunnen wij gerichter onze adviezen geven en boeken we samen een nóg beter resultaat. We willen elkaar ondersteunen en versterken. Van gebouwbeheer tot onderhoud en van (ver)nieuwbouw tot verduurzaming.

referenties

Lees meer

Sluizencomplex Linne

Linne Idverde en Rijkswaterstaat

Lees meer

Politiepost in gemeentehuis Horst

Horst Gemeente Horst aan de Maas

Blijf op de hoogte
van Raedts