Bedrijven

Bedrijven

Bij diverse grote bedrijven in Limburg, Brabant en Gelderland is Raedts verantwoordelijk voor technisch onderhoud, verbouwingen, gebouwbeheer en (ver)nieuwbouw. Het borgen van veiligheid en gezondheid speelt er een belangrijke rol.

Aandacht voor bedrijven

Raedts heeft jarenlange ervaring in onderhoud en renovaties van bedrijfspanden en bedrijfsruimtes bij gerenommeerde bedrijven, zoals:

  • Een dierenfarmaceutisch bedrijf
  • Een fabrikant van babyvoedingsmiddelen
  • Een printgigant
  • Een producent van huishoudelijke en sanitaire papierwaren
  • Een producent van niet-geweven textiel
  • Een producent van draad en kabels
  • Onderhoud/gebouwenbeheer in het beheergebied van Rijkswaterstaat Zuid Nederland

Raedts verricht alle bouwkundig gerelateerde werkzaamheden geheel met eigen medewerkers, die elke dag aanwezig zijn en hun eigen werkplekken hebben een aantal van deze locaties. Op plekken waar met/aan voedingsproducten of met medicijnen wordt gewerkt, werken wij uiteraard volgens de daar geldende strenge normen en voorschriften.

Bekijk projecten

Aandacht voor bedrijven

Preventief en correctief onderhoud bedrijfspand

Bij de drie genoemde bedrijven zijn we als Raedts verantwoordelijk voor zowel het preventief als correctief onderhoud van het bedrijfspand. Waarbij preventief onderhoud uiteraard de voorkeur heeft. Hoe slimmer we onderhoud aan een bedrijfsruimte kunnen doen, hoe lager op termijn de kosten zijn. Dankzij preventief onderhoud en verduurzaming van jouw bedrijf of organisatie werkt Raedts aantoonbaar kostenverlagend.

MJOP

We verzorgen ook een meerjarenonderhoudsplanning (MJOP), welke we elk jaar updaten en kritisch tegen het licht houden. Ook testen we regelmatig of de geplande onderhoudswerkzaamheden noodzakelijk zijn (‘Is de dakbedekking inderdaad aan vervanging toe?’), zodat we alleen de dingen doen die nodig zijn. Zo blijven de kosten voor het onderhoud van het bedrijfspand onder controle.

Nieuw- en verbouw projecten

Of het nu gaat om een verbouw , renovatie, uitbreiding, verduurzaming of (ver)nieuwbouwprojecten: Raedts maakt van elk project een succes. We bepalen we samen de beste koers voor het nieuw- of verbouwproject van jouw bedrijf, organisatie of instelling. Klanten herkennen en erkennen deze kwaliteit. Bekijk meer over onze nieuw- en verbouw projecten

We werken digitaal

Alle werkorders verwerken we van A tot Z digitaal. Vanaf het moment dat de werkorder binnenkomt bij de coördinator; de servicemonteur de klus op zijn smartphone binnenkrijgt; tot en met de planner die een digitaal seintje krijgt als de klus is afgerond. Zo kent iedereen steeds de actuele stand van zaken bij het renoveren of onderhoud van een bedrijfsruimte. Bij digitaal hoort ook dat wij ons aanpassen aan het bestaande digitale systeem en de software van de opdrachtgever.

We werken slim

En we werken slim. Vandaar dat we bijvoorbeeld met de opdrachtgever afspreken dat we meldingen op zo’n manier bundelen dat we ze zo efficiënt mogelijk kunnen uitvoeren. Zo merkt onze opdrachtgever niet of nauwelijks dat we bezig zijn. We zijn onzichtbaar bezig met onderhoud en verduurzaming op plekken waar het nodig is binnen jouw bedrijf.

Vertrouwen winnen dankzij data en meedenken

We verzamelen heel veel data. En meten is weten bij het onderhoud van een bedrijfsgebouw. Dus als een bedrijfsruimte storingen vertoont, zien we dat direct. Die kennis delen we met de opdrachtgever, zodat we samen naar oplossingen kunnen zoeken. Door mee te denken, winnen we het vertrouwen. Het mooiste compliment dat wij van opdrachtgevers kunnen krijgen, is dat ze bij Raedts méér doen dan service & onderhoud, reparaties en klussen: ‘Ze denken mee.’

Meedenken

Wie vertrouwen heeft in de ander, stelt ook vragen die soms een stapje verder gaan dan service & onderhoud en (klus-) projecten. We gaan er graag op in, want we doen niets liever dan onze opdrachtgevers ontzorgen in onderhoud en verduurzaming.

Zo spelen we in op een belangrijke trend bij (met name grotere) bedrijven. Steeds vaker werken ze samen met een relatief klein aantal goede en betrouwbare leveranciers. Dat scheelt zowel in het aantal communicatiemomenten als in de lengte van die momenten. Wij zijn er toch al en we zijn goed in wat we doen.

referenties

Lees meer

Projecten bij Canon

Diverse locaties

Lees meer

Projecten bij MSD

Diverse locaties

Blijf op de hoogte
van Raedts