Verduurzaming

Verduurzaming

Raedts is expert in het verduurzamen van gebouwen, bedrijven, woningen en gemeentelijk vastgoed. De focus bij verduurzaming ligt op efficiƫntie en milieuvriendelijkheid. We geloven in een aanpak waarbij meer isolatie en minder installaties centraal staan, waardoor we de impact op het milieu kunnen verminderen en energie kunnen besparen.

aandacht voor Verduurzaming

Onze aanpak richt zich voornamelijk het verduurzamen van gebouwen, waarbij we aandacht besteden aan isolatie, luchtdichtheid, tochtkeringen en daglichttoetreding. Daarnaast omarmen we circulair bouwen, waarbij we materialen hergebruiken en natuurlijke producten vermaken of een nieuwe bestemming geven.

Samenwerken? Neem contact op

Verduurzaming.jpg

Raedts - Experts in het verduurzamen van bedrijven en gebouwen

Bij Raedts hebben we een team van experts en beschikken we over de nodige kennis en middelen om opdrachtgevers te helpen bij het verduurzamen van hun gebouwen. Niet alleen de verduurzaming van een bedrijf, maar ook de verduurzaming van woningen voor woningcorporaties of de verduurzaming van gemeentelijk/maatschappelijk vastgoed valt binnen de expertise van Raedts. 

Onze verduurzamingswerkgroep binnen de organisatie wordt extern begeleid door Alba Concept, waardoor we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en uitdagingen op het gebied van duurzaamheid. We zijn er trots op dat we onze opdrachtgevers al in een vroeg stadium kunnen adviseren en kunnen meenemen in de voordelen van duurzame oplossingen. Bovendien voldoen we aan de nieuwe wetgeving door te rapporteren aan onze holding met een Duurzaamheidsrapportage, waarin onze ambities, CO2-uitstoot en ESGCSRD worden belicht.

Neem contact op

kernwaarden

 

Vroegtijde betrokkenheid

We streven ernaar om zo vroeg mogelijk aan tafel te zitten met onze opdrachtgevers om proactief mee te denken over duurzame oplossingen. Door op de hoogte te zijn van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, kunnen we onze klanten zo goed mogelijk helpen met het verduurzamen van hun gebouw.

Materialenhergebruik

Ons streven naar duurzaamheid omvat ook het bekijken van mogelijkheden voor hergebruik of verwerking van materialen, vooral natuurlijke producten, waarbij we circulaire principes omarmen. Zo proberen we bij te dragen aan een duurzame toekomst voor Raedts en onze klanten.

Focus op de gebouwschil

We leggen de nadruk op de buitenschil van gebouwen, waarbij we ons richten op isolatie, luchtdichtheid, tochtkeringen en daglichttoetreding als cruciale aspecten voor verduurzaming. Met Raedts als verduurzamingspartner geniet je van een gebouw dat duurzaam en toekomstbestendig is.

Minimalisatie van installaties

Wij geloven sterk in het minimaliseren van installaties bij het verduurzamen van gebouwen, waardoor we de energie-efficiƫntie verhogen en de ecologische impact verminderen. Op deze manier verlagen we de CO2-uitstoot en zorgen we voor een duurzame omgang met energie, zonder in te leveren op kwaliteit of comfort.

Blijf op de hoogte
van Raedts