Service & Onderhoud

Service & Onderhoud

De afdeling Service & Onderhoud van Raedts bestaat uit 55 vakkundige medewerkers. Als technisch onderhoudsbedrijf komen we in actie bij diverse situaties, variërend van een lekkende kraan tot een klemmende deur of een gebarsten tegel. Daarbij voeren we naast onderhoud en beheer van gebouwen ook renovaties uit aan keukens, badkamers en toiletten.

Service & onderhoud voor jouw bedrijf

Preventief en groot onderhoud vormen de kernactiviteiten van Raedts. Wij, als bouw en onderhoudsbedrijf, begrijpen namelijk als geen ander hoe belangrijk het voor onze opdrachtgevers is dat alles probleemloos verloopt en dat de gebruikers tevreden zijn. Bij Raedts kun je rekenen op een snelle service en een gestroomlijnde samenwerking door middel van een onderhoudsplan. We zijn gewend om te functioneren in omgevingen waar gewerkt of gewoond wordt. Hier stellen we ons voor, werken we netjes en communiceren we duidelijk over onze werkzaamheden. Bij een onderhoudsbedrijf is flexibiliteit erg belangrijk. Mocht er onverhoopt een defect optreden, dan reageren we ook snel en adequaat. De medewerkers van de afdeling Service & Onderhoud staan voor je klaar. 

Ook het onderhoud voor woningcorporaties en andere vastgoedeigenaren is een van de werkzaamheden van Raedts. Als onderhoud voor woningcorporaties beheren we momenteel ongeveer 15.000 woningen op het gebied van reparaties, mutaties en renovaties van keukens, badkamers en toiletten.

Samenwerken? Neem contact op

Service & Onderhoud.jpg

Waarom Raedts voor het onderhoud van jouw gebouw?

Als gerenommeerd bouw- en onderhoudsbedrijf staat Raedts erom bekend dat onze medewerkers van de afdeling Service & Onderhoud altijd klaar om snel te reageren op jouw onderhoudsverzoeken. Of het nu gaat om een dringend probleem of gepland onderhoud, wij zorgen voor een snelle en efficiënte oplossing, zodat de bedrijfsprocessen zo min mogelijk verstoord worden.

Met 90 jaar ervaring in de bouwsector, beschikken wij over de benodigde kennis en expertise op het gebied van service en onderhoud. Bij Raedts geloven we in het belang van preventief onderhoud om groot onderhoud te minimaliseren. We beoordelen de gebouwen en installaties om potentiële problemen vroegtijdig te identificeren en te verhelpen, waardoor ongeplande stilstand wordt geminimaliseerd en de levensduur van de bouw wordt verlengd. Bij het gebouw beheer en onderhoud staat kwaliteit altijd centraal. Ons streven naar kwaliteit wordt ondersteund door strikte kwaliteitscontroles en naleving van relevante industrienormen. Tegelijkertijd hanteren we strikte veiligheidsprotocollen en zorgen we ervoor dat al onze medewerkers in een veilige werkomgeving kunnen werken. Of het nu gaat om het onderhoud van een bedrijfspand, het onderhoud van een school of voor een woningcorporatie, Raedts is jouw partner in Service & Onderhoud.

Neem contact op

Kernwaarden

 

We doen zelf de intake

Meldingen of klachten komen rechtstreeks bij ons binnen via e-mail of telefoon. Dit biedt verschillende voordelen: het minimaliseert fouten of misverstanden, we kunnen direct duidelijkheid geven en een afspraak inplannen (‘One call does it all’), en we lossen problemen op in slechts één bezoek (‘First time fixed’).

Digitaal proces

Binnen onze afdeling Service & Onderhoud zijn alle processen gedigitaliseerd. Onze monteurs gebruiken smartphones of tablets, waardoor onderhoud snel en efficiënt kan worden afgehandeld voor diverse soorten panden. Meldingen of klachten worden direct omgezet in opdrachten in ons digitaal systeem, die voor iedereen direct zichtbaar zijn. Dit voorkomt misverstanden en zorgt voor transparantie over de voortgang van de onderhoudsverzoeken. Als opdrachtgever krijg je hierdoor inzicht in welk stadium een onderhoudsmelding zich bevindt. 

Veel vertrouwen

Onze opdrachtgevers vertrouwen sterk op onze aanpak en expertise, waardoor ze ons veel verantwoordelijkheid toevertrouwen bij belangrijke beslissingen. Bij een mutatie bij een woningcorporatie denken we aan zaken zoals de staat van de badkamer en of bewoners zich houden aan de overeengekomen voorwaarden bij het verlaten van de woning. Het feit dat opdrachtgevers deze verantwoordelijkheden aan ons overdragen, getuigt van het vertrouwen dat ze in ons stellen. Het is onze taak om dat vertrouwen elke dag opnieuw te rechtvaardigen. We zijn niet slechts een bouw- en onderhoudsbedrijf, maar een betrouwbare partner die zorgt voor de juiste uitvoering van alle aspecten. 

Ook afkoop is mogelijk

Raedts biedt de mogelijkheid om (delen van) het onderhoud af te kopen, wat betekent dat we een budget afspreken voor een bepaalde periode waarin we service & onderhoud uitvoeren. Dit vermindert de administratieve lasten en elimineert verrassingen in de kosten voor onze opdrachtgevers. 

Kwaliteit gegarandeerd

Om de kwaliteit van ons werk te garanderen, spreken we altijd KPI’s (kritieke prestatie-indicatoren) af in ons onderhoudsplan. Dit is een essentieel hulpmiddel om inzicht te krijgen in de prestaties van onze organisatie, teams en medewerkers. Hiermee maken we voortgang meetbaar en concreet. Daarnaast gebruiken we enquêtes die bewoners en opdrachtgevers invullen om inzicht te krijgen in de tevredenheid en de wensen van het werkveld.
Hierin stellen we vragen als: Hoe snel zijn we ter plekke? Hoe kort staat een opdracht open? Met de uitkomsten kunnen we de wensen in het werkveld beter begrijpen.

Blijf op de hoogte
van Raedts