Verbouwing parkeergarage en AH Boxmeer

OVER HET PROJECT

Parkeergarage

Raedts (nieuw)bouwt een voormalig filiaal van supermarkt Jan Linders tot een Albert Heijn én verbouwde de ondergrondse parkeergarage.

  • Verbouw
  • Boxmeer
  • JD Vastgoed

PASSEND BIJ ONZE KERNWAARDEN

Dienstbaar

Omdat zich boven het te verbouwen pand dertig appartementen bevinden, waren communicatie en verwachtingsmanagement cruciaal. Zo moesten we in coronatijd – toen veel bewoners overdag thuis waren – een groot oppervlakte tegelvloer verwijderen. Vandaar dat we de planning van onze werkzaamheden wekelijks met de bewoners deelden via het prikbord in de hal van het appartementengebouw. En de meewerkend uitvoerder was tijdens dit project de hele dag aanwezig om eventuele vragen van omwonenden te beantwoorden. Zo ben je dienstbaar.

Meedenkend

De ver(nieuw)bouw van het winkelpand en de parkeergarage viel samen met grootscheepse werkzaamheden rondom de riolering en bestrating van nabijgelegen straten en het parkeerterrein. Onze bouwplaats was relatief klein en lag midden in het centrum van Boxmeer. Dit alles vergde veel van ons vermogen om mee te denken met de opdrachtgever en andere partijen die in het gebied aan het werk waren. Een mooie uitdaging!

Helder

Duidelijkheid voor alles, vinden we bij Raedts. En dat vindt de opdrachtgever van dit project gelukkig ook! Hij is zelf in de buurt woonachtig en wilde steeds weten hoe het project vorderde. Ook heeft hij de gewoonte om de plussen en minnen van een keuze snel tegen elkaar af te zetten en vervolgens de knoop door te hakken. Die duidelijkheid verwacht hij – terecht – ook van ons. Zo ontstond een prettige interactie en samenwerking, met helderheid als overeenkomst in zijn én onze aanpak. 

Toegewijd

De strakke planning die bij dit project van toepassing was, konden we alleen halen door elke dag met veel toewijding aan de slag te zijn. Er waren slimme oplossingen nodig om een aantal bestaande problemen op te lossen. We realiseerden bijvoorbeeld een mobiele waterkering en een nieuwe ingang aan de achterzijde van de parkeergarage. En de planning, die haalden we, zodat Albert Heijn het nieuwe winkelpand vervolgens in tien dagen kon inrichten. 

Onzichtbaar

‘Onzichtbaar’ was gezien de aard, omvang én ligging van dit project niet direct haalbaar. Vandaar dat we extra tijd en energie investeerden in de communicatie (zie ook onder ‘Dienstbaar’). 

Quote

Duidelijkheid voor alles, vinden we bij Raedts.

Neem contact op

ook interessant

Lees meer

Verbouw stallen tot dagbesteding

Venray Vincent van Gogh

Lees meer

Hospice de Ark

Roermond De Zorggroep

Lees meer

Kaarsenkapel Camillus

Roermond Stichting Kaarsenkapel Camillus

Blijf op de hoogte
van Raedts