Verbouwing kantoor en bedrijfshal Oliver Venray

Verbouwing kantoor en bedrijfshal Oliver Venray

OVER HET PROJECT

Verbouwing kantoor en bedrijfshal Oliver Venray

Voor Oliver HCP in Venray hebben wij in bouwteam alle bouwkundige werkzaamheden uitgevoerd voor het realiseren van een cleanroom in een bestaande hal. Oliver maakt hier verpakkingen voor de medische en farmaceutische industrie.

De werkzaamheden omvatten o.a. het maken van diverse funderingen in bestaande betonvloeren voor het plaatsen van verpakkingsmachines. Tussen de 2 bestaande hallen zijn doorgangen gemaakt voor transport en opslag van de diverse materialen, de doorgangen zijn voorzien van snelloopdeuren en brandrolschermen. In de buitengevel zijn aluminium kozijnen geplaats voor het creëren van voldoende daglicht en een nooduitgang.

Voor een gedeelte van de technische installaties hebben we op het dak een bestaande lichtstraat van 25 m aangepast door hier een hoge opbouw te maken. Omdat in de hal al werd gewerkt aan de cleanroom en deze niet nat mochten worden, hebben we alle onderdelen in de werkplaats prefab gemaakt om in een korte tijd te kunnen plaatsen en met een kunststof dakbedekking af te werken.

Aan de voorzijde van de logistieke hal is een dubbele laadput gemaakt, inclusief de aanpassing van de staalconstructie in de gevel, het plaatsen van sectionaaldeuren en 2 docklevellers met laadhuizen, zodat er meer capaciteit is voor de aan- en afvoer van de grondstoffen en gereed product.

Tevens hebben wij het gehele kantoor verbouwd en voorzien van een hele frisse nieuwe look.

Zo hebben wij o.a. de volgende werkzaamheden verricht; slopen van de complete binnenzijde, nieuw gevelkozijn gecreëerd, nieuwe wanden, plafonds en vloer aangebracht, vast interieur zoals pantry en kasten geleverd, aanpassingen aan trap en balustrade aangebracht, brandwerende deuren geplaatst in tussenwanden van de hal en een geheel nieuwe toiletgroep gemaakt.

 

  • Verbouw
  • Venray
  • Oliver HCP

Neem contact op

ook interessant

Lees meer

Eindresultaat verbouwing kantoor Goed Wonen

Gemert Woningcorporatie Goed Wonen Gemert

Lees meer

Politiepost in gemeentehuis Horst

Horst Gemeente Horst aan de Maas

Blijf op de hoogte
van Raedts