Verbouwing kantoor de Zorggroep

Verbouwing kantoor de Zorggroep

OVER HET PROJECT

Raedts mocht het voormalige Waterschapskantoor verbouwen tot de nieuwe kantoorhuisvesting van de Zorggroep in Venlo-Blerick. 

De bouwkundige werkzaamheden en de volledige coördinatie van het project waren in handen van een door Raedts samengesteld bouwteam.

  • Verbouw / Renovatie
  • Venlo-Blerick
  • De Zorggroep

PASSEND BIJ ONZE KERNWAARDEN

Dienstbaar

We ontzorgden de klant doordat we de coördinatie en begeleiding van het project op ons namen. Daar horen voor ons bij: korte lijnen .

Meedenkend

Ons bouwteam zorgde voor een plan van aanpak met zowel een integrale planning als kostenbesparende details: dat lukt alleen met een team dat staat als een huis.

Helder

Helderheid betekende dat we open en transparant communiceerden met onze opdrachtgever. Of het nu ging over planning, voortgang of kosten: steeds waren we duidelijk over de stand van zaken en wat de klant kon verwachten.

Toegewijd

Met méér dan honderd procent inzet de verwachtingen van de klant niet alleen waarmaken, maar zelfs overtreffen: ook dit project leverden we conform het plan van aanpak op.

Onzichtbaar

Wij van Raedts zijn niet zo van op de voorgrond treden. Laat ons maar zoveel mogelijk op de achtergrond bezig zijn, het liefst onzichtbaar. Dan zijn wij in ons element. Dat ontzorgen wij de opdrachtgever het beste.

Quote

Als we onzichtbaar zijn, zijn we in ons element.

Neem contact op

ook interessant

Lees meer

Kindcentrum Ulingshof

Venlo Onderwijsgroep Buitengewoon

Lees meer

Kaarsenkapel Camillus

Roermond Stichting Kaarsenkapel Camillus

Lees meer

Hospice de Ark

Roermond De Zorggroep

Lees meer

Verbouw stallen tot dagbesteding

Venray Vincent van Gogh

Blijf op de hoogte
van Raedts