Verbouw stallen tot dagbesteding

Verbouw stallen tot dagbesteding

OVER HET PROJECT

Voor zorgverlener Vincent van Gogh transformeerde Raedts de voormalige stallen tot een dagbesteding locatie met een buitenruimte met dieren en moestuin. Het ging om zowel de bouwkundige als de installatietechnische werkzaamheden. Dit project is in bouwteamverband gerealiseerd, met veel oog en aandacht voor het karakteristieke pand.

  • Verbouw / Renovatie
  • Venray
  • Vincent van Gogh

PASSEND BIJ ONZE KERNWAARDEN

Dienstbaar

Ons bouwteam verzorgde de engineering, voorbereiding, planning en uitvoering van het project. Met de klant bespraken we vooraf keuzes en kansen. Ons doel was een compleet plan, dat naadloos aansloot bij de wensen en behoeften van Vincent van Gogh. Deze goede voorbereiding stond een snelle start van het werk niet in de weg; beide processen liepen synchroon.

Meedenkend

Authenticiteit is bij een pand als dit heel belangrijk, zo liet de klant ons weten. Wij hielden er tot op detailniveau rekening mee. Pijpen en doorvoeren voor de installaties verwerkten we in de bestaande vloer van de eerste verdieping, zodat we op de begane grond geen verlaagde (gips-) plafonds hoefden aanbrengen. Zo behielden we de robuuste en authentieke uitstraling.

Helder

Verbouwen is communiceren, maar ook proactief anticiperen op de onvoorziene omstandigheden die elk ouder pand met zich meebrengt. Daarom bespraken we de operationele gang van zaken op vastgestelde momenten met de opdrachtgever en ons bouwteam. Het ging om mogelijke oplossingen aan de hand van door ons aangepaste detailtekeningen.

Toegewijd

Dagelijks monitorden we onze LEAN-planning. Dat deden we via ochtendbesprekingen met alle voorlieden van de partners in ons team. Deze besprekingen zijn essentieel voor het succes: Wat staat er op de planning? Moeten we extra maatregelen nemen, bijvoorbeeld om de veiligheid te blijven borgen? Enzovoort. Dit project hebben we naar volle tevredenheid van de klant opgeleverd.

Onzichtbaar

We voerden dit project uit zonder overlast op het terrein van Vincent Van Gogh. Wij bakenden het werkgebied af met bouwhekken, de transportroute verliep via de Sint Servatiusweg. Zo beperkten we zowel het aantal transportbewegingen als de overlast richting cliënten.

Vincent van Gogh

‘Dit project sloot naadloos aan bij het Raedts DNA’

Neem contact op

ook interessant

Lees meer

Kindcentrum Ulingshof

Venlo Onderwijsgroep Buitengewoon

Lees meer

Verbouwing kantoor de Zorggroep

Venlo-Blerick De Zorggroep

Lees meer

Hospice de Ark

Roermond De Zorggroep

Lees meer

Kaarsenkapel Camillus

Roermond Stichting Kaarsenkapel Camillus

Blijf op de hoogte
van Raedts