Ut Brukske

OVER HET PROJECT

Voor woningcorporatie Wonen Limburg voerde Raedts de renovatie uit van 240 badkamers in de wijk Brukske in Venray. Het was om meerdere redenen een bijzonder project.

Zo werkten we samen met onze ketenpartners Jongen en OnderhoudPlus. Als team “De Frisse Badkamer” traden we als één partij op richting Wonen Limburg en de huurders. Hiervoor ontwierpen we samen een uniek logo, droegen onze monteurs dezelfde bedrijfskleding als herkenning voor de bewoners in deze wijk.

Ten tweede pasten we geen traditioneel tegelwerk toe, maar een multipanel wandafwerking en kunststof vloer. Daardoor was de doorlooptijd per badkamer slechts vier kalenderdagen en netto slechts drie werkdagen.

De samenwerking verliep goed en bracht alle partijen nieuwe inzichten. De huurders waren zeer tevreden met een gemiddelde score van een dikke 8. Met name de korte doorlooptijd en geringe overlast zorgden voor blije gezichten, maar ook de materiaalkeuze viel goed in de smaak. En Wonen Limburg was uitermate tevreden over het proces en de geleverde kwaliteit. 

  • Renovatie
  • Venray
  • Wonen Limburg

PASSEND BIJ ONZE KERNWAARDEN

Dienstbaar

Om het voor Wonen Limburg makkelijk te maken, kozen we voor een duidelijke rolverdeling: wij verzorgden de projectadministratie ofwel penvoering; OnderhoudPlus leverde de uitvoerder en Jongen de projectleider. Bovendien konden we zo optimaal samenwerken en elkaars expertise benutten.

Meedenkend

De wens van Wonen Limburg was dat het vocht in de badkamers niet langer zou leiden tot schimmelvorming. Met onze materiaal- en ventilatiekeuze hebben we deze wens kunnen vervullen. Onze keuze voor multipanel is een keuze voor naden in plaats van voegen; dat scheelt een stuk.

Helder

Van het begin af aan werkten we met een transparante begroting en een superstrakke planning. Ook bij zaken als materiaalkeuze en routing betrokken we telkens de klant. En uiteraard communiceerden we steeds met de bewoners om ook hun verwachtingen te managen. Het hoort allemaal bij helderheid. 
 

Toegewijd

Toen we eenmaal waren gewend aan hoe we onze nieuwe manier van samenwerken hadden georganiseerd (zie onder ‘Meedenkend’), was de teamgeest groot. Zo konden we ondanks de krapte qua capaciteit en de tijdsdruk een puike prestatie leveren.

 

Onzichtbaar

In dit project gebruikten we niet-traditionele materialen die weinig impact hebben qua geluid. Onze keuze voor multipanel, dat tegen de bestaande wandafwerking wordt gemonteerd, scheelde enorm qua hakken, boren en sjouwen. Ook de korte doorlooptijd verhoogde onze onzichtbaarheid.

Wonen Limburg

‘Succesvolle samenwerking en innovatieve materialen’

Neem contact op

ook interessant

Lees meer

Verbouwing kantoor de Zorggroep

Venlo-Blerick De Zorggroep

Blijf op de hoogte
van Raedts