Transformatie winkel naar appartement

Transformatie winkel naar appartement

OVER HET PROJECT

Voor woningcorporatie Woonwenz verbouwden we een voormalige fietsenwinkel in Venlo tot een appartement.

  • Verbouw
  • Venlo
  • Woonwenz

PASSEND BIJ ONZE KERNWAARDEN

Dienstbaar

Vanaf het tekenwerk voor deze klus stelden we ons dienstbaar op richting opdrachtgever Woonwenz. Welke wensen en eisen zijn er? Waarmee moeten we rekening houden in deze spoecifieke situatie en omstandigheden? Zo kwamen we er al snel achter dat de wijsheid ‘Een goede voorbereiding is het halve werk’ hier bij uitstek gold.

Meedenkend

Ook al heb je een project heel goed voorbereid, toch moet je altijd kunnen inspelen op onvoorziene uitdagingen. Ook dat was van toepassing bij dit project. Hier was meedenken met de klant gevraagd! Dat is ons gelukkig op het lijf geschreven. In overleg met Woonwenz zochten we steeds weer naar slimme alternatieven en doordachte oplossingen.

Helder

We gaven eerlijk advies, we gaven inzage in stukken: ook tijdens dit project werkte Raedts transparant en helder. Dat werkt prettig voor de klant, en prettig voor onszelf. Bovendien hadden we veel aandacht voor de communicatie met bewoners en zorgden we voor één aanspreekpunt voor hen én de opdrachtgever.
 

Toegewijd

Verantwoordelijkheid nemen, dat zit in het dna van Raedts. We stelden een team samen met betrokken mensen die snapten wat er gevraagd werd bij dit specifieke project.
 

Onzichtbaar

Ons projectteam paste zich aan de omgeving aan. Het betreffende gebouw bevindt zich in de binnenstad van Venlo. De parkeergelegenheid was beperkt en we moesten rekening houden met de overige bewoners. Een kolfje naar onze hand! Op bepaalde tijden voerden we geen werkzaamheden uit die bouwlawaai zouden kunnen veroorzaken (zoals slopen en boren). 

Quote

Een goede voorbereiding is het halve werk

Neem contact op

ook interessant

Lees meer

Ut Brukske

Venray Wonen Limburg

Lees meer

Lees meer

Verbouwing kantoor de Zorggroep

Venlo-Blerick De Zorggroep

Blijf op de hoogte
van Raedts