Sluizencomplex Linne

Sluizencomplex Linne

OVER HET PROJECT

In het sluizencomplex in Linne verwijderde Raedts de dakbedekking en het dakbeschot. We brachten nieuw dakbeschot aan (geschaafde en geploegde delen) en nieuwe bitumineuze dakbedekking. 

  • Renovatie
  • Linne
  • Idverde en Rijkswaterstaat

PASSEND BIJ ONZE KERNWAARDEN

Dienstbaar

In dit project konden we onze dienstbaarheid prima kwijt, mede omdat de veiligheid en oog voor de directe omgeving steeds op één stonden. Dat was de rode draad. De lat lag hoog: perfecte klus voor Raedts om in te spelen op de verwachtingen van de klant.

Meedenkend

Raedts is van nature gewend om mee te denken en adviezen te geven. De opdrachtgevers Rijkswaterstaat en idverde stonden ervoor open. Het resultaat was een zeer prettige samenwerking tijdens dit complexe proces.

Helder

Dit project vergde een intensieve samenwerking vanaf plan van aanpak en adviesrapportage tot en met de complete uitvoering. Voor Raedts begon het dan ook met het kraakhelder krijgen van de vraagstelling en doelstelling, die we samen met idverde goed formuleerden. In overleg bepaalden we wanneer de beste periode was om het plan uit te voeren (wanneer is er de minste kans op hoogwater?).

Toegewijd

De werkvoorbereiding en uitvoering gebeurde door een klein team. Tegelijkertijd was dit een bijzonder, niet-alledaags project met een lange en intensieve voorbereiding. Alleen een toegewijd team waarvan de leden op elkaar kunnen bouwen, is in staat zo’n klus tot een succesvol einde brengen. Raedts maakte er graag deel van uit!

Onzichtbaar

Binnen het sluizencomplex bestaat een intensieve samenwerking met onderhoudsaannemers. Als Raedts namen we dit in ons plan van aanpak mee: calamiteiten (bijvoorbeeld hoogwater) hebben altijd voorrang op het bouwproces. Dit uitgangspunt vergde veel afstemming voorafgaand en tijdens de werkzaamheden. Die afstemming verzorgen we met plezier! 

Quote

‘Aandacht voor veiligheid en omgeving als rode draad’

Neem contact op

ook interessant

Lees meer

Verbouw stallen tot dagbesteding

Venray Vincent van Gogh

Lees meer

Politiepost in gemeentehuis Horst

Horst Gemeente Horst aan de Maas

Lees meer

Verbouwing kantoor de Zorggroep

Venlo-Blerick De Zorggroep

Blijf op de hoogte
van Raedts