Rudolf Steiner Educare

Rudolf Steiner Educare

OVER HET PROJECT

Aangezien de school sterk verouderd was, heeft Raedts de opdracht gekregen deze school in bouwteamverband volledig te renoveren. De aanbouwtjes die door de jaren heen toegevoegd/gebouwd waren, zijn verwijderd, het asbest is gesaneerd en er is een geheel nieuw gevelaanzicht gecreëerd door middel van houtskeletbouw en Platowood bekledingen, inclusief nieuwe Platowood kozijnen.

Binnen hebben de lokalen een nieuwe look gekregen door middel van nieuwe vloeren, schilderwerk, nieuwe pantry’s, complete renovatie van de toiletten inclusief nieuw sanitair, vloeren en sanitaire wanden. De indeling van de diverse kantoren en spreekruimtes zijn opnieuw ingedeeld en uiteraard ook voorzien van de nieuwe frisse look. Tevens is de ventilatie op peil gebracht volgens de eisen van het Frisse Scholen concept.

Het leuke aan dit project was dat onze stagiaire Romy het project van werkvoorbereiding tot en met de uitvoering op locatie heeft kunnen meelopen. 

Dat de krappe planning ook is gehaald, draagt bij aan de positieve beoordeling vanuit de gemeente Venlo, Pallas en VB&T.

Een mooi project om trots op te zijn!

  • Verbouw
  • Venlo
  • Stichting Pallas

Quote

Afspraak is afspraak en het eindresultaat mag er zijn

Neem contact op

ook interessant

Lees meer

Kindcentrum Ulingshof

Venlo Onderwijsgroep Buitengewoon

Lees meer

Hospice de Ark

Roermond De Zorggroep

Blijf op de hoogte
van Raedts