Renovatie en verduurzaming 16 woningen Heijen

Renovatie en verduurzaming 16 woningen Heijen

OVER HET PROJECT

Rš—²š—»š—¼š˜ƒš—®š˜š—¶š—² š—²š—» š˜ƒš—²š—暝—±š˜‚š˜‚š—暝˜‡š—®š—ŗš—¶š—»š—“ šŸ­šŸ² š˜„š—¼š—»š—¶š—»š—“š—²š—» š—›š—²š—¶š—·š—²š—»

In opdracht van Woningcorporatie Destion is Raedts begonnen met de renovatie en verduurzaming van 16 eengezinswoningen in Heijen. Deze ingrijpende aanpak aan zowel de buiten- als binnenkant van de 16 woningen zal resulteren in aanzienlijke verbeteringen van het wooncomfort. 

Het dak krijgt een isolatielaag en wordt voorzien van zonnepanelen, de gevels worden opnieuw gevoegd, en de kozijnen worden vervangen door kunststof exemplaren met HR++ beglazing. Ongeveer de helft van de woningen ondergaat tevens een renovatie van de badkamer en het toilet. Alle meterkasten worden gemoderniseerd en klaargemaakt voor de PV-panelen. Voor een gezond binnenklimaat zal elke woning worden uitgerust met mechanische ventilatie, gereguleerd door vocht- en CO2-meters. 

Raedts hecht niet alleen waarde aan een goede communicatie met de bewoners, maar informeert ook tijdig de omwonenden over de naderende werkzaamheden in de straat. Gedurende het gehele proces blijven wij zowel voor bewoners als omwonenden goed bereikbaar, met de aansturing van het project vanuit een nabijgelegen uitvoerderswoning. Op deze manier wordt opdrachtgever Destion volledig ontzorgd. De werkzaamheden in Heijen zullen naar verwachting in april worden afgerond.

  • Renovatie
  • Heijen
  • Destion

Neem contact op

ook interessant

Lees meer

Eindresultaat verbouwing kantoor Goed Wonen

Gemert Woningcorporatie Goed Wonen Gemert

Lees meer

Politiepost in gemeentehuis Horst

Horst Gemeente Horst aan de Maas

Blijf op de hoogte
van Raedts