Politiepost in gemeentehuis Horst

Politiepost in gemeentehuis Horst

OVER HET PROJECT

Het verbouwen van het souterrain in de oostvleugel naar een nieuwe politiepost, inclusief o.m. verhoor- en ophoudruimte, wapenkamer en briefingroom.

  • Renovatie
  • Horst
  • Gemeente Horst aan de Maas

PASSEND BIJ ONZE KERNWAARDEN

Dienstbaar

Raedts was verantwoordelijk voor de complete technische omschrijving bij dit project. We ontzorgden de klant dus: dat doen we graag.

Meedenkend

We hadden in dit project een extra scherp oog voor het budgetbewaking en dachten hierin ook met de klant mee. Met onze kennis en creativiteit slaagden we erin zuinig te zijn zonder concessies te doen aan onze gebruikelijke kwaliteitsstandaard.

Helder

Richting de klant communiceerden we vanaf het begin een kraakheldere planning. En minstens zo belangrijk: we hielden ons eraan. Want weten waar je aan toe bent, dat wil elke klant.

Toegewijd

Betrokkenheid en kennis – op zowel technisch als communicatief gebied – zijn een vast onderdeel van ons DNA. Het is aan deze eigenschappen te danken dat wij ook tijdens dit project een goede kwaliteit konden realiseren.

Onzichtbaar

We slaagden erin dit project te realiseren met weinig overlast voor de vele andere mensen die dagelijks in het gemeentehuis aan het werk zijn. We bedachten een slimme aanpak door de nieuwe kantine en keuken – de ruimte tussen het gedeelte waar verbouwd werd en de raadszaal – als eerste fase uit te voeren en daarna als ‘geluidsbuffer’ te gebruiken.

Quote

De klant ontzorgen, dat doen we graag

Neem contact op

ook interessant

Lees meer

Sluizencomplex Linne

Linne Idverde en Rijkswaterstaat

Blijf op de hoogte
van Raedts