Nieuwbouw distributiecentrum Canon Production Printing

Nieuwbouw distributiecentrum Canon Production Printing

OVER HET PROJECT

Nieuwbouw distributiecentrum voor Canon Production Printing in Venlo

Voor Canon Production Printing een ultramodern hoogbouwmagazijn bouwen. Met trots kondigt Raedts BV aan dat het de het de opdracht heeft gekregen om samen met een aantal vaste contractors dit project te realiseren. Met onze jarenlange ervaring en deskundigheid in de bouwsector zijn we verheugd om deze mooie nieuwe uitdaging aan te gaan. Bij dit project zijn we vanaf de eerste schetsen betrokken. Tijdens de uitvoering zijn we verantwoordelijk voor de gehele coördinatie binnen het bouwteam. Raedts BV heeft een uitstekende reputatie opgebouwd als betrouwbare en deskundige partner. Met meer dan 90 jaar ervaring hebben we talloze succesvolle projecten op onze naam staan. Zo verzekeren wij ook dat deze nieuwe bedrijfshal voor Canon in Venlo een groot succes wordt. Het bouwen van de bedrijfshal is reeds gestart en de oplevering staat gepland in november 2023.

Toonaangevend hoogbouwmagazijn in aanbouw 

Raedts gaat een nieuw bedrijfspand bouwen voor Canon Production Printing in Venlo. Het is een mooi project dat onze vaardigheden en expertise op het gebied van hoogbouw van bedrijfshallen zal tonen. Het magazijn van 14 m1 hoog inclusief 5 laaddocks gaat voldoen aan de specifieke eisen van Canon. Het zal een toonaangevende faciliteit worden die aan de verwachtingen van een wereldwijd technologiebedrijf voldoet. We zullen de nieuwste bouwtechnieken en innovatieve oplossingen gebruiken om een duurzaam en efficiënt magazijn te realiseren dat aan alle vereisten voldoet. Zo moeten er, door de niet draagkrachtige ondergrond, onder de gehele constructie en vloer funderingspalen worden aangebracht. Onder de constructie komen +/- 125 mortelschroefpalen en onder de vloer komen +/- 900 vibro palen. Naast de bouw van dit toonaangevend hoogbouwmagazijn realiseert Raedts een verbindingsgang bouwen tussen twee bestaande gebouwen van Canon Production Printing in Venlo. Verder is Raedts ook bezig met een bestaand bedrijfspand verbouwen bij Canon Production Printing.  

De rol van veiligheid bij een bedrijfspand bouwen

Bij Raedts BV is veiligheid een absolute prioriteit, zo ook bij een bedrijfshal bouwen. We werken volgens strikte bouwnormen en voeren grondige kwaliteitscontroles uit op elk stadium van het bouwproces. Bijzonder aan dit werk is dat het gehele bouwterrein als “verdacht” was aangemerkt in verband met mogelijke onontplofte oorlogsresten. Dit houdt in dat er tijdens alle grondwerkzaamheden een explosieven opsporingsteam aanwezig is geweest en dat er gewerkt moest worden met een explosiebestendige kraan. Veiligheid staat bij dit project te allen tijde voorop. We zorgen ervoor dat alle werknemers en betrokkenen kunnen werken in een veilige omgeving en nemen alle nodige maatregelen om risico's te minimaliseren.

 

  • Verbouw / Nieuwbouw
  • Van der Grintenstraat Venlo
  • Canon Production Printing

PASSEND BIJ ONZE KERNWAARDEN

Dienstbaar

Canon is al meer dan 25 jaar een van onze vaste opdrachtgevers. Samen met Canon, de architect en constructeur hebben wij het gehele traject opgezet. We zijn gestart met een kostenraming en vervolgens hebben we met de vaste nevenaannemers; BAM en Equans, het hele project opgepakt. Zo proberen we bij Raedts de klant zoveel mogelijk te helpen en verantwoorde-lijkheden over te nemen, waar zij dat willen. Dat is de dienstbaarheid die je kunt verwachten bij Raedts. 

Meedenkend

Raedts probeert altijd met de klant mee te denken. Ieder project wordt met een proactieve houding beschouwd. Door zelf vragen aan de klant te stellen en adviezen te geven, proberen we de vraag van de klant voor te zijn. Zo dachten we o.a. mee over de vloer. Ook eventuele wijzingen en extra wensen worden zo snel mogelijk opgepakt. Hierdoor kunnen we de afgesproken planning aanhouden. 

Helder

Zo transparant mogelijk zijn, daar staat Raedts bekend om. Daarom werken we ook in dit project met een open begroting en sparren we elke twee weken met de opdrachtgever. Zo bekijken we bijvoorbeeld altijd wat de consequentie van keuzes en aanpassingen zijn ten aanzien van planning en prijzen. Hierdoor loopt Canon nooit tegen onverwachte kosten of elementen aan. Transparantie en duidelijkheid staan centraal.

Toegewijd

Bij Raedts begrijpen we dat de klant zo snel mogelijk antwoord op hun vragen willen krijgen, zodat het proces verder kan gaan. Zo kwamen er net voor de start bouw diverse aanpassingen en wensen van Canon. Raedts is hiermee direct aan de slag gegaan en wij hebben vervolgens in zeer korte tijd een kostenraming opgesteld. Hierdoor kon de opdrachtgever goed onderbouwde besluiten nemen en bleef de voortgang gewaarborgd. 

Onzichtbaar

Zelfs met een omvang van een project als dit probeert Raedts bij iedere beslissing mee te denken met de medewerkers van Canon. Zo is er een aparte bouwtoegang gemaakt en hebben we het bouwterrein geheel af kunnen scheiden van de overige gebruikers. Op deze manier zorgen wij ervoor dat er nauwelijks overlast is voor de medewerkers van Canon.

Quote

Transparantie en duidelijkheid staat centraal

Neem contact op

Raedts (3 april 2023) (6).jpg

ook interessant

Lees meer

Verbouwing kantoor Goed Wonen

Gemert Woningcorporatie Goed Wonen Gemert

Lees meer

Blijf op de hoogte
van Raedts