Eindresultaat nieuwbouw distributiecentrum Canon Production Printing

Eindresultaat nieuwbouw distributiecentrum Canon Production Printing

OVER HET PROJECT

Nieuwbouw distributiecentrum voor Canon Production Printing in Venlo

Voor Canon Production Printing mochten wij een ultramodern hoogbouwmagazijn bouwen. Met trots kondigde Raedts BV aan dat zij de opdracht had gekregen om samen met een aantal vaste contractors dit project te realiseren. Met onze jarenlange ervaring en deskundigheid in de bouwsector waren we verheugd om deze mooie nieuwe uitdaging aan te gaan. Bij dit project waren we vanaf de eerste schetsen betrokken. Tijdens de uitvoering waren we verantwoordelijk voor de gehele coördinatie binnen het bouwteam. Raedts BV heeft een uitstekende reputatie opgebouwd als betrouwbare en deskundige partner. Met meer dan 90 jaar ervaring hebben we talloze succesvolle projecten op onze naam staan. Zo verzekerden wij ook dat deze nieuwe bedrijfshal voor Canon in Venlo een groot succes zou worden. 

Toonaangevend hoogbouwmagazijn in aanbouw 

Raedts heeft een nieuw bedrijfspand gebouwd voor Canon Production Printing in Venlo. Het was een mooi project dat onze vaardigheden en expertise op het gebied van hoogbouw van bedrijfshallen heeft laten zien. Het magazijn van 14 m1 hoog inclusief 5 laaddocks voldoet aan de specifieke eisen van Canon. Het is een toonaangevende faciliteit geworden die aan de verwachtingen van een wereldwijd technologiebedrijf voldoet. We hebben de nieuwste bouwtechnieken en innovatieve oplossingen gebruikt om een duurzaam en efficiënt magazijn te realiseren dat aan alle vereisten voldoet. Zo moesten er, door de niet draagkrachtige ondergrond, onder de gehele constructie en vloer funderingspalen worden aangebracht. Onder de constructie zijn +/- 125 mortelschroefpalen gezet en onder de vloer +/- 900 vibro palen. Naast de bouw van dit toonaangevend hoogbouwmagazijn heeft Raedts een verbindingsgang gerealiseerd tussen twee bestaande gebouwen van Canon Production Printing in Venlo. Verder heeft Raedts ook een bestaand bedrijfspand verbouwd bij Canon Production Printing.  

De rol van veiligheid bij een bedrijfspand bouwen

Bij Raedts BV is veiligheid een absolute prioriteit, zo ook bij een bedrijfshal bouwen. We hebben gewerkt volgens strikte bouwnormen en voerden grondige kwaliteitscontroles uit op elk stadium van het bouwproces. Bijzonder aan dit werk was dat het gehele bouwterrein als “verdacht” was aangemerkt in verband met mogelijke onontplofte oorlogsresten. Dit hield in dat er tijdens alle grondwerkzaamheden een explosieven opsporingsteam aanwezig moest zijn en dat er gewerkt moest worden met een explosiebestendige kraan. Veiligheid stond bij dit project te allen tijde voorop. We zorgden ervoor dat alle werknemers en betrokkenen konden werken in een veilige omgeving en namen alle nodige maatregelen om risico's te minimaliseren.

 

  • Verbouw / Nieuwbouw
  • Van der Grintenstraat Venlo
  • Canon Production Printing

PASSEND BIJ ONZE KERNWAARDEN

Dienstbaar

Canon is al meer dan 25 jaar een van onze vaste opdrachtgevers. Samen met Canon, de architect en constructeur hebben wij het gehele traject opgezet. We zijn gestart met een kostenraming en vervolgens hebben we met de vaste nevenaannemers; BAM en Equans, het hele project opgepakt. Zo proberen we bij Raedts de klant zoveel mogelijk te helpen en verantwoorde-lijkheden over te nemen, waar zij dat willen. Dat is de dienstbaarheid die je kunt verwachten bij Raedts. 

Meedenkend

Raedts probeert altijd met de klant mee te denken. Ieder project wordt met een proactieve houding beschouwd. Door zelf vragen aan de klant te stellen en adviezen te geven, proberen we de vraag van de klant voor te zijn. Zo dachten we o.a. mee over de vloer. Ook eventuele wijzingen en extra wensen worden zo snel mogelijk opgepakt. Hierdoor kunnen we de afgesproken planning aanhouden. 

Helder

Zo transparant mogelijk zijn, daar staat Raedts bekend om. Daarom werken we ook in dit project met een open begroting en sparren we elke twee weken met de opdrachtgever. Zo bekijken we bijvoorbeeld altijd wat de consequentie van keuzes en aanpassingen zijn ten aanzien van planning en prijzen. Hierdoor loopt Canon nooit tegen onverwachte kosten of elementen aan. Transparantie en duidelijkheid staan centraal.

Toegewijd

Bij Raedts begrijpen we dat de klant zo snel mogelijk antwoord op hun vragen willen krijgen, zodat het proces verder kan gaan. Zo kwamen er net voor de start bouw diverse aanpassingen en wensen van Canon. Raedts is hiermee direct aan de slag gegaan en wij hebben vervolgens in zeer korte tijd een kostenraming opgesteld. Hierdoor kon de opdrachtgever goed onderbouwde besluiten nemen en bleef de voortgang gewaarborgd. 

Onzichtbaar

Zelfs met een omvang van een project als dit probeert Raedts bij iedere beslissing mee te denken met de medewerkers van Canon. Zo is er een aparte bouwtoegang gemaakt en hebben we het bouwterrein geheel af kunnen scheiden van de overige gebruikers. Op deze manier zorgen wij ervoor dat er nauwelijks overlast is voor de medewerkers van Canon.

Quote

Transparantie en duidelijkheid staat centraal

Neem contact op

Raedts (3 april 2023) (6).jpg

ook interessant

Lees meer

Eindresultaat verbouwing kantoor Goed Wonen

Gemert Woningcorporatie Goed Wonen Gemert

Lees meer

Blijf op de hoogte
van Raedts