Nieuwbouw distributiecentrum Canon

Nieuwbouw distributiecentrum Canon

OVER HET PROJECT

Voor onze opdrachtgever Canon in Venlo gaan we, samen met een aantal andere vaste contractors, in bouwteam dit project realiseren. 

Bij dit project zijn we vanaf de eerste schetsen betrokken en hebben we het ontwerptraject ondersteund. Tijdens de uitvoering zijn we verantwoordelijk voor de gehele coördinatie binnen het bouwteam.

Het werk betreft het realiseren van een hoogbouw magazijn van 14 m1 hoog inclusief 5 laaddocks, het realiseren van een verbindingsgang tussen 2 bestaande gebouwen en het verbouwen van een bestaand gebouw. 

Bijzonder aan dit werk is dat het gehele bouwterrein als “verdacht” is aangemerkt in verband met mogelijke onontplofte oorlogsresten. Dit houdt in dat er tijdens alle grondwerkzaamheden een explosieven opsporingsteam aanwezig is en dat er gewerkt moet worden met een explosiebestendige kraan.  

Een andere bijzonderheid is dat in verband met de niet draagkrachtige ondergrond onder de gehele constructie en vloer funderingspalen moeten worden aangebracht. Onder de constructie komen +/- 125 mortelschroefpalen en onder de vloer komen +/- 900 vibro palen.

 

Het werk is reeds gestart en de oplevering staat gepland in november 2023.

 

  • Nieuwbouw / Verbouw
  • Van der Grintenstraat Venlo
  • Canon

Neem contact op

ook interessant

Lees meer

Projecten bij Canon

Diverse locaties

Lees meer

Projecten bij MSD

Diverse locaties

Blijf op de hoogte
van Raedts