Kindcentrum Ulingshof

Kindcentrum Ulingshof

OVER HET PROJECT

Voor Onderwijsgroep Buitengewoon en Stichting Adelante heeft Raedts de grootschalige renovatie en uitbreiding van het toekomstige kindcentrum voor Onderwijs, Revalidatie en Zorg; Ulingshof gerealiseerd. 

Raedts werkte hier nauw samen met, Energa en Van Tilburg Energie Design.

  • Verbouw / Renovatie
  • Venlo
  • Onderwijsgroep Buitengewoon

PASSEND BIJ ONZE KERNWAARDEN

Dienstbaar

Voor dit project geldt een korte doorlooptijd en een keiharde deadline, want komend schooljaar volgen de leerlingen in het geheel vernieuwde gebouw hun lessen en hun behandeling. Onze dienstbaarheid komt hier uitstekend van pas. Intensief samenwerken als team, met onze partners én met de klant: dat is waar we goed in zijn. En dus durven we ook hier te zeggen: komt goed. Ook deze uitdagende klus gaan we klaren.

Meedenkend

De uitdaging bij dit project was om ondanks extra wensen binnen het budget te blijven. We pasten het ontwerp van de dakopbouw aan, kozen bijvoorbeeld voor vloeren op zand en schilderden de boeien in plaats van ze compleet te vervangen. Tegelijkertijd creëerden we de ruimte voor twee extra lokalen. Kwestie van slim meedenken met de klant. Doen we graag bij Raedts.

Helder

Bij helderheid hoort ook dat we de verwachtingen van de klant managen. Wat is wel en wat is niet inbegrepen in de begroting? De klant verdient het te weten wat hij kan verwachten. En wij willen er zeker van zijn dat we eventuele teleurstellingen voorkomen.

Toegewijd

Op ons verzoek kregen we om te beginnen een rondleiding door het gebouw. Leerkrachten vertelden welke specifieke wensen hun leerlingen (vaak met een zware beperking) hebben, zodat wij daarmee rekening konden houden in onze werkzaamheden. Dezelfde toewijding helpt ons om de strakke planning én het budget niet te overschrijden.

Onzichtbaar

Tijdens onze werkzaamheden gingen de zwemlessen in het naastgelegen zwembad gewoon door. Het betekende dat wij in het zwembad vooral ‘ons ding’ moesten doen op dagen dat het zwembad niet in gebruik was: denk aan schilder- en tegelwerk, vervangen plafonds en aanpassingen aan de technische installaties.

Quote

Ook deze uitdagende klus gaan we klaren

Neem contact op

2020 45 Ulingshof Venlo - 3D view 1.jpg

ook interessant

Lees meer

Verbouw stallen tot dagbesteding

Venray Vincent van Gogh

Lees meer

Hospice de Ark

Roermond De Zorggroep

Blijf op de hoogte
van Raedts