Kaarsenkapel Camillus

Kaarsenkapel Camillus

OVER HET PROJECT

In opdracht van Stichting Kaarsenkapel Camillus realiseerde Raedts een kaarsenkapel op de zorglocatie Camillus. 

De glas-in-loodramen van de voormalige kerkruimte kregen een nieuwe bestemming. Het gaat om 36 glazen panelen met een afbeelding van Psalm 23 gemaakt door Daan Wildschut. Het bouwteam van Raedts koos ervoor de glazen panelen te verwerken in een speciaal aangepast vliesgevelprofiel.

De interreligieuze kapel is een plek waar bewoners van de huidige groepswoningen, maar ook verzorgenden, familieleden en passanten tot rust kunnen komen en in stilte een kaarsje kunnen opsteken.

  • Verbouw / Renovatie
  • Roermond
  • Stichting Kaarsenkapel Camillus

PASSEND BIJ ONZE KERNWAARDEN

Dienstbaar

Als Raedts stelden we ons ook in dit project servicegericht en dienstbaar op voor een van onze zeer gewaardeerde vaste opdrachtgevers en zijn cliĆ«nten. Want bij ons staan duurzame relaties voorop. 

Meedenkend

Dit project vergde de nodige engineering en maatwerk. Gelukkig zijn we daar dol op: het gaf ons de kans om optimaal mee te denken met de klant. 

Helder

We konden een prachtige stichting van dienst zijn met onze open en transparante manier van communiceren.

Onzichtbaar

Dit project realiseerden we op het terrein van een zorginstelling. Dat past bij Raedts, want we maken onszelf graag zo onzichtbaar mogelijk. Die onzichtbaarheid sloot in dit geval mooi aan bij deze organisatie en bij de stilteplek die de kaarsenkapel is. 

Quote

Raedts heeft met de bouw van de kapel een geweldige prestatie geleverd. Veel meet- en denkwerk, het resultaat mag er zijn!

Neem contact op

ook interessant

Lees meer

Kindcentrum Ulingshof

Venlo Onderwijsgroep Buitengewoon

Lees meer

Verbouwing kantoor de Zorggroep

Venlo-Blerick De Zorggroep

Lees meer

Hospice de Ark

Roermond De Zorggroep

Blijf op de hoogte
van Raedts