Hospice de Ark

Hospice de Ark

OVER HET PROJECT

In opdracht van de Zorggroep heeft de Raedts Hospice de Ark in Roermond mogen verduurzamen en renoveren.

 

Technisch is het pand naar een beter energielabel gebracht en optisch naar een nieuwe en moderne vormgeving.

  • Renovatie
  • Roermond
  • De Zorggroep

PASSEND BIJ ONZE KERNWAARDEN

Dienstbaar

Raedts wil iets betekenen voor klanten. Dat doen we door niet te denken in problemen, maar in oplossingen. Zo gebruiken we de ver(nieuw)bouw van hospice De Ark om de nieuwste inzichten en systemen toe te passen in het gebouw. Bovendien maken we gebruik van ervaringen die we opdeden bij eerdere ver(nieuw)bouw van hospices. Natuurlijk zorgen we voor een vaste contactpersoon, die dagelijks contact onderhoudt met iemand van De Zorggroep. Korte lijnen dus. Ook dat is dienstbaar zijn. 

Meedenkend

Raedts denkt graag mee met de klant. In dit betekende dat bijvoorbeeld dat we meegingen met de wens van de klant om alsnog een gasloos gebouw te realiseren. De betreffende energieleverancier voegden we toe aan het bouwteam dat we hadden samengesteld. Een mooi voorbeeld van toegevoegde waarde leveren door mee te denken. 

Helder

Afspraak is afspraak bij Raedts. In dit project werkten we bijvoorbeeld met een harde deadline, want De Ark heeft overal gecommuniceerd dat de werkzaamheden duren tot eind mei 2022: ‘Dan is De Ark weer helemaal aangepast aan de eisen die we stellen aan goed wonen en werken.’ Aan ons de taak om deze belofte samen met De Zorggroep waar te maken. Dat is een kolfje naar onze hand, want we houden van helderheid. Van weten waar iedereen aan toe is. Die datum staat dus. En die datum halen we. 

Toegewijd

Met De Zorggroep onderhoudt Raedts al jaren een uitstekende relatie. Die relatie staat dan ook voorop bij elk project dat we voor hen mogen uitvoeren. We nemen de klant mee, hebben dagelijks overleg en trekken direct aan de bel als zich eventueel onverwachte situaties voordoen.  

Onzichtbaar

De gasten en medewerkers van Hospice De Ark zijn tijdens de renovatie verhuisd naar een naastgelegen pand. Raedts houdt rekening met hen. Zo maken we gebruik van de ingang aan de achterkant van het te renoveren pand. De radio staat nooit op een luid volume en transportbeweging plannen we niet ’s ochtends vroeg. Zo proberen we buren en andere omwonenden zo min mogelijk tot overlast te zijn. We passen ons aan om zoveel mogelijk onzichtbaar en onhoorbaar te zijn.

Quote

We nemen de klant mee in een mooi bouwavontuur

Neem contact op

ook interessant

Lees meer

Verbouwing kantoor de Zorggroep

Venlo-Blerick De Zorggroep

Lees meer

Verbouw stallen tot dagbesteding

Venray Vincent van Gogh

Lees meer

Kaarsenkapel Camillus

Roermond Stichting Kaarsenkapel Camillus

Blijf op de hoogte
van Raedts