Arco

Arco

OVER HET PROJECT

Raedts heeft voor Arco Solutions 5000 vierkante meter bedrijfshal en 1200 vierkante meter kantoor gebouwd. 

Arco ontwikkelt en levert turn key-oplossingen om de capaciteit, kwaliteit en efficiëntie van processen te verbeteren. Het gaat om innovatieve oplossingen op maat voor de branches Industry, Recycling & Bulk, Agri & Food en Supply Chain & Internal Logistics. 

In hun nieuwe bedrijfspand willen zij hun innovatieve automatiseringsoplossingen nog meer verbeteren.

  • Nieuwbouw
  • Horst
  • Arco

PASSEND BIJ ONZE KERNWAARDEN

Dienstbaar

Dienstbaar zijn betekent bij Arco dat wij de contacten onderhouden met alle onderaannemers. Zo ontzorgen we de klant, want we nemen hem veel tijd en rompslomp uit handen. Tegelijkertijd betrekken we hem natuurlijk wel bij alle belangrijke keuzes, zoals de indeling van en kleurkeuzes voor het nieuwe kantoor. Wel de lusten, niet de lasten: dat is dienstbaarheid volgens Raedts. 

Meedenkend

Raedts denkt graag mee met de klant. Bij Arco stelden we voor om een gasloos gebouw te realiseren. Arco ging er graag in mee, want het bedrijf draagt graag een steentje bij aan de doelstelling van Nederland om in 2050 CO2-vrij te zijn. Uiteraard berekenden we wat de financiële gevolgen zouden zijn; de investering die ‘gasloos’ vergt, verdient Arco in slechts zeven jaar terug. Meedenken met de klant: dat doen we graag! 

Helder

Werken met een vast bouwteam: daar zijn we goed in, daar profiteert de klant van. Bij dit project was het niet anders. Met onze vaste partners vormden we al heel vroeg in het proces een sterk team, waar onder anderen de architect deel van uitmaakte. Ook de planning luistert bij dit project nauw, want het pand dat Arco tijdelijk huurt, moet op een bepaalde datum weer beschikbaar zijn. Juist omdat we als teamleden op elkaar kunnen bouwen en weten wat we aan elkaar hebben, gaat het ons lukken om de deadline te halen. En uiteraard doen we daarbij geen enkele concessie aan de kwaliteit. 

Toegewijd

Verwachtingen waarmaken, daar houden we van bij Raedts. Arco verwacht straks over een kantoor te beschikken dat uitstraling aan functionaliteit paart. De architect zorgde voor een fraai ontwerp, aan ons de taak en uitdaging om de hooggespannen verwachtingen waar te maken. 

Quote

Wij gaan de hooggespannen verwachtingen waarmaken

Neem contact op

ook interessant

Lees meer

Lees meer

Blijf op de hoogte
van Raedts