Ketensamenwerking

Al tijdens de calculatiefase vormen wij samen met partners een keten. Ieder van hen kennen we, met ieder van hen kunnen we lezen en schrijven. Zo garanderen we de beste samenwerking en het beste resultaat voor u.

Onze onderscheidende kenmerken:

  • De verwachtingen van u als opdrachtgever overtreffen: dat is het doel van alle partners in de keten. In het vroegst mogelijke stadium gaan wij met hen om de tafel om de opdracht zo efficiënt mogelijk (lees: zo 'lean' mogelijk) in te vullen. Uiteraard betrekken we u daar nauw bij.
     
  • Samenwerken levert u als opdrachtgever voordelen op waar u blij van wordt. U bespaart tijd en kosten, u krijgt gegarandeerd de nieuwste en beste producten, en de doorlooptijd is zo kort mogelijk, maar lang genoeg voor een optimaal resultaat. 

  • In alles wat we doen staat de klant centraal, dus degene die gebruik maakt van het betreffende complex. Hij of zij moet zo weinig overlast ondervinden. 

  • Binnen de keten van samenwerking wijzen we een 'ketenregisseur' aan: één organisatie die zorgt voor een soepele samenwerking tussen de ketenpartners én met de opdrachtgever. Vaak zijn wij zelf die ketenregisseur, soms halen we er een externe partij bij. Maar altijd kiezen we voor de opzet die het beste past bij het betreffende project.