Geschiedenis

Jan Raedts richt in 1933 in Oostrum Raedts Bouwbedrijf op. Het familiebedrijf groeit door de jaren heen uit tot een moderne, flexibele onderneming. Raedts Bouwbedrijf onderscheidt zich door de menselijke maat en de traditie van het bouwambacht. Het goede van het verleden wordt gekoesterd en vernieuwingen worden weldoordacht ingevoerd. Raedts Bouwbedrijf ontwikkelt zo een eigen stijl van werken, die zich kenmerkt door kwaliteit en karakter. Inmiddels heeft Raedts Bouwbedrijf zich aangesloten bij K.O.Bus Karwei en Onderhoudsdienst, tegenwoordig bekend onder de naam Bouwzaken Nederland.

In 1989 wordt Knops Bouwbedrijf in Venlo overgenomen, een kleinere onderneming die zich evenals Raedts Bouwbedrijf focust op restauratie- en onderhoudswerk, welke inmiddels geheel geïntegreerd is in Raedts Bouwbedrijf.

In 1995 volgt de fusie met Bouwmij Janssen. De samenwerking met een groot bouwbedrijf, dat beter is toegerust voor de seriematige nieuwbouw, pakt goed uit. Raedts Bouwbedrijf en Bouwmij Janssen zijn aanvullend en staan breder in de markt, terwijl ze toch gespecialiseerde bedrijven blijven.

Eind 2005 worden de aandelen van Janssen Raedts Holding B.V. verkocht aan Aan de Stegge Verenigde Bedrijven (ASVB). Dit betekent het einde als familiebedrijf van Janssen en Raedts. Ruud Craenmehr is de huidige directeur van Raedts Bouwbedrijf.

Anno nu is Raedts Bouwbedrijf een sterk merk. We zijn gespecialiseerd in bijzondere opdrachten en in werk dat op de een of andere wijze met vernieuwing te maken heeft. (Ver)Nieuwbouw, onderhoud, renovatie en restauratie.

Daarnaast beschikt Raedts Bouwbedrijf over een professionele 24-uurs servicedienst welke 365 dagen per jaar bereikbaar is. Ons bedrijf telt circa 70 medewerkers.