Stagiaires en leerlingen

Stagiaires en leerlingen

Raedts BV schenkt veel aandacht aan het opleiden van jongeren die - net zoals de medewerkers van Raedts - hun hart verloren hebben aan de bouw.

Volg je een bouwkundige opleiding en ben je op zoek naar een stageplek? Als leerbedrijf zorgt Raedts ervoor dat jij je kwaliteiten optimaal benut in een uitdagende stage. Aan leerlingen/studenten die een relevante mbo- of hbo-opleiding volgen bieden we jaarlijks meerdere stageplaatsen in de werkvoorbereiding of in de uitvoering.

Leerlingen

Raedts is door SBB erkend als leerbedrijf voor de volgende onderdelen:

  • Service medewerker gebouwen
  • Allround timmerman
  • Middenkaderfunctionaris Bouw
  • Timmerman
  • Uitvoerder bouw/infra
  • Assistent bouwen, wonen en onderhoud

De deelnemers zijn in dienst van het opleidingsbedrijf en doen de praktijkervaring op binnen ons bedrijf.

Tijdens de praktijkwerkzaamheden worden de deelnemers begeleid door één onze leermeesters die de fijne en mooie kneepjes van het vak bijbrengen. Onze leermeesters volgen ieder jaar de nascholingscursus waardoor ze up-to-date blijven. 

De mogelijkheid bestaat om, na een succesvolle afronding van de opleiding, in dienst te treden bij Raedts. Bijvoorbeeld als Timmerman II of Metselaar II op basis van de CAO voor de Bouwnijverheid. 

Stages

Ook voor deelnemers aan het VMBO, MBO en het HBO bieden wij mogelijkheden tot het volgen van een (snuffel) stage. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn en/of wil je meer informatie neem dan contact op met: Patricia Eijkemans, telefoonnummer 0485-581469

Blijf op de hoogte
van Raedts