Raedts, Van Tilburg en Energa hoofdsponsoren RKsv Wittenhorst

Raedts, Van Tilburg en Energa hoofdsponsoren RKsv Wittenhorst

Geplaatst op 29 september 2022

Raedts, Van Tilburg en Energa hoofdsponsoren RKsv Wittenhorst

 

Voetbalvereniging RKsv Wittenhorst presenteerde in maart 2022 een nieuwe hoofdsponsor: VERscholen. Maar wie dit was en wat het inhield, bleef onbekend. Tot vandaag. Drie bedrijven uit de bouw en installatietechniek, Raedts, Van Tilburg Energie Design en Energa zaten VERscholen achter dit concept. Zij willen hiermee jongeren enthousiasmeren voor de techniek en de bouw. 

Energietransitie
Weinig branches zijn zo veelzijdig als de bouw en installatietechniek. Ook zijn er geen branches die de komende jaren zo cruciaal zijn in de energietransitie, een van ’s werelds grootste uitdagingen op dit moment. Op weg naar een groene, energiezuinige wereld gaan de jongeren van nu met slimme, technische oplossingen een bepalende rol spelen. Je vindt functies op elk niveau. Het is daarom dat Van Tilburg, Energa en Raedts jongeren willen inspireren om een toekomst te vinden in deze branches. Want zij kunnen écht een verschil maken.

Jongeren scholen en kennis overbrengen
De drie bedrijven zijn daar afzonderlijk volop mee bezig. Onder andere door scholieren en studenten te informeren over de mogelijkheden, hen te scholen, kennis bij te brengen en ze te laten zien wat de technische wereld te bieden heeft. Zowel Van Tilburg, Energa als Raedts zijn leer-werkbedrijven en hebben de mogelijkheid om jongeren te scholen tot professionals in de bouw en installatietechniek.

Wittenhorst
De bedrijven achter VERscholen richten zich binnen Wittenhorst voornamelijk op jongeren. Als shirtsponsor bij eersteklasser Wittenhorst, waar ze prominent zichtbaar zijn op de shirts van Wittenhorst 1 en O23-1, wordt een grote doelgroep bereikt. “Onze bedrijven staan voor hard werken, goede resultaten en samen verder komen. Zaken die overeenkomen met het eerste elftal en O23-1 van Wittenhorst. Daarnaast zijn we betrokken in de gemeenschap en staan we midden in de maatschappij. Ook dat willen we met de sponsoring benadrukken”, aldus Loes van Tilburg, directie Van Tilburg Energie Design. 

Hoofd- en shirtsponsor
Van Tilburg, Energa en Raedts blijven de komende drie jaar hoofd- en shirtsponsor van Wittenhorst 1 en O23-1. Vanaf de aftrap van het seizoen 2022/2023 schitteren, in plaats van VERscholen, de drie logo’s op het shirt. 

De drie bedrijven benadrukken dat ze samen de jeugd willen enthousiasmeren voor de bouw en installatietechniek, maar dat geen sprake is van een fusie of andere vorm van samenwerking. 

220926-hoofdsponsoren-rksv-wittenhorst.jpg

Blijf op de hoogte
van Raedts