Medewerker Jules aan het woord

Medewerker Jules aan het woord

Geplaatst op 7 september 2022

Jules Boom: ‘Raedts biedt de mogelijkheid om je te ontwikkelen’

Of het nu gaat om een verbouwing, renovatie, uitbreiding, verduurzaming of (ver)nieuwbouwproject: Raedts maakt van elk project een succes. Naast grote projecten, realiseert het bedrijf ook kleinere werken die een redelijk korte doorlooptermijn hebben. Deze korte werken met relatief korte uitvoeringsduur worden van A tot Z geregeld door onze projectbegeleiders. Eén van de projectbegeleiders van Raedts is Jules Boom. Hij is 29 jaar en werkt ondertussen al 5 jaar bij Raedts. In deze blog lees je meer over Jules en zijn functie bij Raedts. 

Raedts als eerste werkgever

Voordat Jules bij Raedts werkzaam was, heeft hij zowel een MBO als HBO bouwkundige opleiding gevolgd. Na zijn opleiding is hij meteen bij Raedts terechtgekomen als meewerkend uitvoerder. Sinds 1 januari dit jaar is hij doorgegroeid tot projectbegeleider. Nu voert hij meer taken uit aan de voorkant en worden er (klus)projecten, met vaak een korte doorlooptijd, gerealiseerd samen met een vast team. Deze werken zijn vaak in een bewoonde situatie bij vaste opdrachtgevers, waar veel aandacht wordt besteed aan de omgeving van de opdrachtgever. 

Werken als projectbegeleider van projecten bij vaste opdrachtgevers

Jules: ‘Ik begin de dag vaak op mijn vaste werkplek bij Raedts op het kantoor in Venray. Vanuit dit centrale punt worden diverse werken gecoördineerd.’ Dit voor een aantal vaste opdrachtgevers. Als projectbegeleider heeft hij een uitdagende functie en is hij op diverse vlakken het aanspreekpunt. De werkzaamheden die hier onder andere bij horen zijn; calculaties maken, zorgen voor een gedegen voorbereiding en het begeleiden van de uitvoering. Vaak zijn er 1 à 2 werken in uitvoering terwijl andere werken zorgvuldig worden voorbereid. De werken variëren vaak van grootte en uitvoeringsduur en dit zorgt een fijne afwisseling. 

Jules: ‘Tijdens de realisatie bewaak ik het overzicht samen met andere projectbegeleiders’. Het is belangrijk om geregeld met elkaar te communiceren om alle zaken zo goed als mogelijk af te stemmen. Jules: ‘Uiteindelijk zijn we met mensen bezig en wanneer iets op papier geduldig lijkt, kan het in de praktijk anders uitpakken. Om daarop te kunnen anticiperen is communicatie ontzettend belangrijk.’ Hij gaat met plezier naar zijn werk omdat hij weet dat iedere dag weer anders is. Ondanks de verantwoordelijkheden die bij zijn functie horen, is hij over het volgende erg duidelijk: ‘De kwaliteit van de samenwerking bepaalt het uiteindelijke resultaat’.

Onderdeel van het Raedts team

Jules geeft aan dat hij graag bij Raedts werkt. Raedts heeft vele mooie opdrachtgevers en er wordt om een bepaald specialisme gevraagd. Dit biedt de gelegenheid om te ontwikkelen. Jules: ‘bij Raedts staan collega’s voor elkaar klaar. We werken als een team en naast hard werken is er ook ruimte voor grapjes en leuke activiteiten.’ Daarnaast geeft hij aan dat er bij Raedts veel aandacht aan je wordt besteed als persoon. Het is een oprecht en toekomstgericht bedrijf en er is ruimte om fouten te maken en hiervan te leren. Jules: ‘Fouten maken is niet erg, het is maar net hoe je er mee omgaat.’ 

Naast projectbegeleider ook een verenigingsmens en levensgenieter

Jules laat duidelijk blijken dat hij een verenigingsmens is. Het samenzijn en samen dingen bereiken is iets wat hem drijft en veel energie geeft. Jules: ‘Ik ben ook lid van de voetbalclub, hoewel het spelen zelf ook erg leuk is, draait het natuurlijk vooral om de 3e helft. Die mag zo nu en dan zeker niet ontbreken.’ Daarnaast heeft hij een vriendin en een hechte vriendengroep en vindt hij het leuk om samen met hen dingen te ondernemen. Naast het vrijwilligerswerk dat hij af en toe uitvoert, pakt hij ook met veel plezier regelmatig een feestje of reisje mee.  

 

Ben jij ook benieuwd hoe het is om te werken bij Raedts? Neem gerust contact met ons op of bekijk onze huidige vacatures.

 

foto Jules Boom_Raedts4.jpg

Blijf op de hoogte
van Raedts