Feestelijke viering hoogste punt

Feestelijke viering hoogste punt

Geplaatst op 25 juli 2023

π—™π—²π—²π˜€π˜π—²π—Ήπ—Άπ—·π—Έπ—² π˜ƒπ—Άπ—²π—Ώπ—Άπ—»π—΄ π—΅π—Όπ—Όπ—΄π˜€π˜π—² π—½π˜‚π—»π˜  

 

12 Juli was het tijd voor een klein bouwfeestje, want het hoogste punt van het nieuwbouwproject Distributiecentrum voor Canon Production Printing in Venlo is bereikt. 

In samenwerking met onze bouwpartners Equans, BAM en Volantis, realiseren we hier een ultramodern hoogbouwmagazijn voor Canon Production Printing. We zijn al vanaf de eerste schetsen betrokken bij dit project. Tijdens de uitvoering zijn we verantwoordelijk voor de gehele coΓΆrdinatie binnen het bouwteam. Het distributiecentrum van 14 meter hoog inclusief 5 laaddocks wordt een toonaangevend warehouse dat aan de verwachtingen van een wereldwijd technologiebedrijf voldoet. We gebruiken de nieuwste bouwtechnieken en innovatieve oplossingen om een duurzaam en efficiΓ«nt distributiecentrum te realiseren dat aan alle vereisten voldoet. De oplevering staat gepland in november 2023. 

Met een hoogwerker werd, door de heer AndrΓ© Flos van Canon Production Printing, de vlag op het hoogste punt geplaatst. Een mooie mijlpaal om te vieren!

 

Blijf op de hoogte
van Raedts