De stage-ervaring van Romy bij Raedts!

De stage-ervaring van Romy bij Raedts!

Geplaatst op 8 februari 2023

De stage-ervaring van Romy bij Raedts!

Wat heb ik gedaan in mijn afgelopen stageperiode?

Tijdens mijn stage bij Raedts ben ik heel divers bezig geweest. Eerst 10 weken op kantoor waarbij ik samen met collega Roland het project Rudolf Steiner heb voorbereid. Roland heeft mij helemaal meegenomen in het proces waardoor ik verschillende dingen mocht oppakken. Denk bijv. Aan het opvragen van offertes, offerte spiegelen, demarcatie- en detailtekeningen maken, mee naar afspraken, contact met onder aannemers/ leveranciers enz. 

Daarna ging ik mee de bouw op. Ook hier heb ik weer verschillende dingen mogen doen en was geen dag hetzelfde. Denk aan meewerken op de bouw, maar ook in de keet producten bestellen, contact met leveranciers, uitwerken van bepaalde situaties. 

 

Ervaringen die ik bij Raedts heb opgedaan

Mijn ervaring bij Raedts is heel positief. Ik heb heel veel geleerd tijdens de stage, bewust en onbewust, maar ook op persoonlijk vlak. Ook heb ik een beter toekomstbeeld gekregen, omdat ik met meerdere functies en beroepen in aanmerking ben gekomen. 
Tijdens de stageperiode heb ik mij binnen Raedts altijd heel erg fijn gevoeld, wat uiteindelijk ook heel positief heeft meegespeeld in de ervaring. 

 

Als je aan je stagetijd bij Raedts denkt waar denk je dan aan?

Leerzaam, gezellig, prettig en vriendelijke collega's! 

 

foto buro.png

Blijf op de hoogte
van Raedts