Onze jubileumactiviteiten tot nu toe!

Onze jubileumactiviteiten tot nu toe!

Geplaatst op 6 juni 2023

Onze jubileumactiviteiten tot nu toe!

Dit jaar bestaat Raedts 90 jaar. Om dit te vieren hebben we iedere maand een leuke jubileumactiviteit gepland. Onderstaand een overzicht van onze jubileumactiviteiten tot nu toe!

Januari

Op de eerste werkdag van het nieuwe jaar zijn we goed gestart met een lekkere nieuwjaarslunch met al onze teams op de verschillende locaties.

Februari

In februari konden 10 collega’s een compleet verzorgde avond uit winnen en op zaterdag 29 april was het eindelijk zover: de 10 winnaars van het avondje uit gingen samen op stap in Venray! Eerst een heerlijk diner, vervolgens samen naar een voorstelling in het theater en daarna een gezellige borrel. Een avond die voor herhaling vatbaar is!

Maart

In maart heeft Raedts meegedaan aan NLdoet! Deze maand wilden we iets “teruggeven” en hebben we samen met collega’s een dag vrijwilligerswerk gedaan. Zo heeft een groep collega’s geholpen op de Rudolf Steiner school en een andere groep heeft de handen uit de mouwen gestoken bij dieren- en speelpark Onze Beestenboel Venlo. Het was een fantastische dag en wat heeft iedereen hard gewerkt. Op beide locaties is er heel veel werk verzet. Er zijn houten banken gemaakt, schuttingen geplaatst, er is schoongemaakt en een compleet kippenhok gerenoveerd. 

Ook heeft onze PV in maart een leuke activiteit georganiseerd bij het Oorlogsmuseum in Overloon. Na de jaarvergadering was er een boeiende rondleiding en vervolgens diner. Een gezellige en zeker ook interessante avond.

April

In april zijn we op bezoek geweest bij Canon Production Printing. Canon is al meer dan 25 jaar een fijne opdrachtgever voor ons. Met ruim 90 collega’s hebben we een bezoek gebracht aan het hoofdkantoor van Canon Production Printing in Venlo. Aansluitend hebben we samen een kijkje genomen bij de nieuwbouw van de distributiehal die wij voor hen mogen realiseren.

Mei

Vrijdag 12 mei was de organisatie van een pubquiz in handen van onze PV! Een super gezellige avond met heerlijke hapjes en drankjes en natuurlijk werd de kennis over Raedts, muziek en allerlei andere onderwerpen onder leiding van een echte quizmaster getoetst.

Dit alles in het kader van onze jubileumactiviteiten 90 jaar Raedts!

En er volgen dit jaar nog veel meer leuke activiteiten!

 

Voor elkaar bij Raedts!!

Blijf op de hoogte
van Raedts