Een overzicht van onze jubileumactiviteiten wegens het 90-jarig bestaan in 2023

Een overzicht van onze jubileumactiviteiten wegens het 90-jarig bestaan in 2023

Geplaatst op 31 december 2023

Januari

Op de eerste werkdag van het nieuwe jaar zijn we goed gestart met een lekkere nieuwjaarslunch met al onze teams op de verschillende locaties.

Februari

In februari konden 10 collega’s een compleet verzorgde avond uit winnen en op zaterdag 29 april was het eindelijk zover: de 10 winnaars van het avondje uit gingen samen op stap in Venray! Eerst een heerlijk diner, vervolgens samen naar een voorstelling in het theater en daarna een gezellige borrel. Een avond die voor herhaling vatbaar is!

Maart

In maart heeft Raedts meegedaan aan NLdoet! Deze maand wilden we iets “teruggeven” en hebben we samen met collega’s een dag vrijwilligerswerk gedaan. Zo heeft een groep collega’s geholpen op de Rudolf Steiner school en een andere groep heeft de handen uit de mouwen gestoken bij dieren- en speelpark Onze Beestenboel Venlo. Het was een fantastische dag en wat heeft iedereen hard gewerkt. Op beide locaties is er heel veel werk verzet. Er zijn houten banken gemaakt, schuttingen geplaatst, er is schoongemaakt en een compleet kippenhok gerenoveerd. 

Ook heeft onze PV in maart een leuke activiteit georganiseerd bij het Oorlogsmuseum in Overloon. Na de jaarvergadering was er een boeiende rondleiding en vervolgens diner. Een gezellige en zeker ook interessante avond.

April

In april zijn we op bezoek geweest bij Canon Production Printing. Canon is al meer dan 25 jaar een fijne opdrachtgever voor ons. Met ruim 90 collega’s hebben we een bezoek gebracht aan het hoofdkantoor van Canon Production Printing in Venlo. Aansluitend hebben we samen een kijkje genomen bij de nieuwbouw van de distributiehal die wij voor hen mogen realiseren.

Mei

Vrijdag 12 mei was de organisatie van een pubquiz in handen van onze PV! Een super gezellige avond met heerlijke hapjes en drankjes en natuurlijk werd de kennis over Raedts, muziek en allerlei andere onderwerpen onder leiding van een echte quizmaster getoetst.

Juni

Bij De Kei in Geijsteren hebben we op donderdag 16 juni onze halfjaarlijkse bijeenkomst gevierd. Een super locatie met prachtig weer, die in het teken stond van het 90-jarig bestaan van Raedts én teambuilding. De middag was gevuld met leuke spellen zoals Kubb en Jenga, die voor veel plezier en competitie zorgden! Daarnaast waren er natuurlijk heerlijke gerechten en verfrissende drankjes. Met als klap op de vuurpijl voor alle medewerkers een kubb spel om thuis met familie en vrienden te spelen. Als bedankje voor hun grote inzet!

Juli

In juli mocht onze traditionele gezellige vakantiebarbecue natuurlijk niet ontbreken!

Augustus

Genieten van een welverdiende vakantie!

September

Deze maand was het thema: “Laat je verrassen!” Om ons bijzondere 90-jarige bestaan te vieren, hebben we al onze collega's een leuk en lekker presentje thuisgestuurd. Het bereiken van zo'n mijlpaal is natuurlijk alleen mogelijk dankzij ons fantastische team. Daarom verrasten we hen met een doosje heerlijke en feestelijk Celebrations, als blijk van onze waardering.

Oktober

Een heel bijzondere activiteit: een bezoek aan de Schouwburg in Venray. Samen met onze partners en een heel aantal oud-collega’s was er een bijzondere en feestelijke avond in de Schouwburg, verzorgd door Omdenken.

Het was geweldig om te zien dat zoveel collega’s en oud-collega’s met hun partner naar deze jubileumavond waren gekomen. We zijn erg trost op onze enthousiaste en betrokken medewerkers!

November

In november was het de bedoeling om een "Outdoor kwartaalbijeenkomst" te houden en de wandelschoenen aan te trekken, echter was het weer zo slecht dat we binnen aan de koffie met warme wafels zijn gegaan. Ook gezellig! Vervolgens werden alle medewerkers door Ruud Craenmehr uitgebreid bijgepraat over de laatste ontwikkelingen binnen Raedts.

En natuurlijk vierden we in november ook Sinterklaas! 

De sint en zijn pieten hebben ook onze medewerkers en hun kids verblijdt met een bezoek aan ons kantoor in Venray. In de loods kon een pietendiploma gescoord worden door mee te doen aan allerlei leuke opdrachten én natuurlijk waren er heel veel leuke cadeautjes en lekkere pepernoten. Het was een super gezellige sinterklaasbijeenkomst.

December

Als afsluiting van dit prachtige jubileumjaar organiseerden we een sfeervolle kerstbijeenkomst bij Tante Jet aan de Maas. Deze bijeenkomst was extra speciaal omdat er van de gelegenheid gebruik werd gemaakt om enkele bijzondere medewerkers in het zonnetje te zetten. Pensionado Peter Cuijpers en jubilarissen Ria Willems en Gé van Soest werden geëerd voor hun jarenlange inzet en toewijding aan het bedrijf. Een feestelijke avond, waarmee het jubileumjaar op een passende manier werd afgesloten.

Dit alles gebeurde in het kader van de jubileumactiviteiten ter ere van 90 jaar Raedts. Een jaar vol festiviteiten, waardering en saamhorigheid. Het illustreert het sterke teamgevoel van Raedts. 

 

Voor elkaar bij Raedts!!

Blijf op de hoogte
van Raedts