Nieuwbouw

Nieuwbouw

Raedts staat in de bouwsector bekend als een vooraanstaand bedrijf op het gebied van nieuwbouwprojecten. Of het nu gaat om uitbreidingen of de volledige nieuwbouw van een gebouw, onze expertise ligt in het vervullen van de wensen van onze klanten. Bij Raedts staat het proces van de klant namelijk altijd voorop. Wij blinken uit in het actief meedenken met onze klanten, waarbij we ervoor zorgen dat de bedrijfsprocessen ongehinderd kunnen doorgaan. Ben je op zoek naar een nieuwbouw bedrijf en wil je ontdekken wat Raedts voor jouw project kan betekenen? 

aandacht voor nieuwbouw

Nieuwbouw gaat bij Raedts verder dan alleen het bouwen van een bedrijfspand of magazijn. We denken actief mee met onze klanten zodat we samen een gebouw creëren waar we trots op kunnen zijn. Of het nu gaat om het uitbreiden van een bestaand gebouw of een geheel nieuwe bedrijfshal bouwen, Raedts is ervaren in het realiseren van de meest complexe projecten. Met ons vakmanschap en onze expertise zijn wij in staat om opdrachten van hoogstaande kwaliteit uit te voeren. Hierin bedienen we onze klanten in diverse sectoren. Denk aan bedrijven, woningen, zorginstellingen, overheidsgebouwen en onderwijsinstellingen. Wij weten hoe we ons werk moeten doen zodat de processen van de klant gewoon door kunnen gaan. Bij Raedts hebben we namelijk aandacht voor jouw ruimte.

Samenwerken? Neem contact op

Nieuwbouw2.jpg

Waarom Raedts als nieuwbouw bedrijf?

Waarom zou je Raedts kiezen als jouw partner voor nieuwbouwprojecten in Limburg, Noord-Brabant of Gelderland? Bij Raedts hebben we een unieke aanpak die een diepgaande betrokkenheid bij elk project omvat. We streven namelijk naar een nauwe samenwerking met onze klanten, waarbij transparantie, communicatie en begrip van hun wensen en eisen centraal staan. Het proces van de klant staat bij ons altijd voorop. We denken continu mee over hoe we de klant en het productieproces zo min mogelijk hinderen. Dankzij onze uitgebreide ervaring en voortdurende investeringen in ontwikkeling en innovatie, kunnen we projecten van de hoogste kwaliteit leveren, met oog voor duurzaamheid en toekomstbestendigheid. Dit maakt Raedts een verstandige keuze voor een nieuwbouw bedrijf in Limburg, Noord-Brabant of Gelderland.

Neem contact op

Kernwaarden

 

We zijn er graag vroeg bij om mee te denken

Hoe eerder een opdrachtgever ons betrekt in het proces, hoe meer we kunnen betekenen. Wij streven er dan ook naar om zo vroeg mogelijk betrokken te worden bij het plan, zodat we maximale toegevoegde waarde kunnen bieden. We stellen het doel van onze opdrachtgever voorop en bepalen samen de beste koers voor het project. Of het nu gaat om uitbreiden, renoveren, verduurzamen of nieuwbouwen, wij vertalen de wensen van onze klanten in slimme bouwkundige- en gebruiksoplossingen.

Erkende aanpak: werken in een bouwteam

Raedts is koploper in de manier waarop wordt samengewerkt met partners. Al ruim tien jaar begint elk project met een gezamenlijk bouwteamoverleg. Onze stickerwand is hierbij een begrip. Elke partner maakt hierop zijn eigen planning inzichtelijk – niemand kan die tenslotte beter inschatten. Zo kunnen we het hele proces plannen van dag tot dag. En zo ‘onzichtbaar’ mogelijk werken.

Erg belangrijk bij het maken van de planning is ook dat elke partner de verantwoordelijkheid neemt om zich aan deze planning te houden. Een ander voordeel van dit bouwteamoverleg is dat de partners elkaar een keer hebben gezien en dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Zo krijg je betrokkenheid en toewijding tijdens het verbouw- of (ver)nieuwbouwproject. De ervaring leert dat deze methode de samenwerking enorm ten goede komt. Zowel in de voortgang als in het resultaat.

We houden 'daily stands'

Om zo goed mogelijk rekening te kunnen houden met actuele omstandigheden, organiseren we ‘daily stands’. Dit zijn korte besprekingen (op de vroege morgen) waarin alle belangrijke betrokkenen de klokken gelijkzetten: Waar liepen we gisteren tegenaan? Wat kunnen we vandaag verwachten? Zijn er omstandigheden waarmee we rekening moeten houden? De daily stands zijn niet meer weg te denken binnen onze verbouw- en (ver)nieuwbouwprojecten. Zo weet iedereen waar hij aan toe is, spelen we in op de dagelijkse ontwikkelingen én voorkomen we verrassingen. Ook hier staat Raedts voor helderheid.

Blijf op de hoogte
van Raedts