Klantgebieden

Onze klantgebieden

Bij Raedts gaan we voor duurzame relaties met onze opdrachtgevers en partners. We willen ze leren kennen. Hun wensen begrijpen. Een team vormen. Want dan zijn wij op ons sterkst. We zijn geen aannemer. We zijn méér dan een bouw- en onderhoudsbedrijf. 

Raedts verzorgt onderhoud, renovatie, gebouwbeheer én (ver)nieuwbouwprojecten in vijf klantgebieden:

Bedrijven

Bij diverse grote bedrijven in Limburg, Brabant en Gelderland is Raedts verantwoordelijk voor technisch, verbouwingen, gebouwbeheer en (ver)nieuwbouw. Het borgen van veiligheid en gezondheid speelt er een belangrijke rol. 

-> Lees hier om welke bedrijven het gaat en wat we kunnen betekenen

 

Zorg

In de zorg draait alles om de cliënten en medewerkers. Wij van Raedts begrijpen dat als geen ander – en houden er dus voortdurend rekening mee. We vormen samen een team.

-> Lees hier hoe we dat doen en waarom

 

Onderwijs

Veiligheid en gezondheid voor leerlingen en leraren staat bij ons op één. We bieden service en (preventief) onderhoud waar nodig. Zo 'onzichtbaar' mogelijk.

-> Lees hier hoe we dat doen en waarom

Woningcorporaties 

Raedts is actief voor verschillende woningcorporaties in het zuiden van Nederland. We zijn verantwoordelijk voor service, onderhoud en verduurzaming van hun woningvoorraad. 

-> Lees hier wat wij kunnen betekenen voor corporaties

 

Overheid

De (lokale) overheid is een onmisbare schakel in onze gemeenschap. Raedts is dé partner voor onderhoud, gebouwbeheer en renovaties bij overheidsgebouwen. Zoals gemeentehuizen, waterschapskantoren, scholen of sportaccommodaties. 

-> Lees hier wat wij kunnen betekenen voor overheidsorganisaties

referenties

Blijf op de hoogte
van Raedts